Burgery jsou poslední dobou dost v kurzu, ke konci léta bylo v Praze dokonce několik festivalů. My jsem se v sobotu byly kouknout ve Stromovce na Charitativní BBQ party, kterou pořádala kuchařka Kamura's Mise en Place.
Ve Šlechtovce se grilovaly jak burgery, tak zde také bylo možné zakoupit cupcaky, domácí džemy a pesta a také oleje. My vše ochutnávaly, hlavně dýňový olej a pesto z černých oliv bylo opravdu skvělé. Chutnalo nám hned dvakrát, protože peníze, které se na této akci vybraly poputují do dětských domovů v okolí Prahy. Ochutnat jste mohli burger classic a vegan, pak vegan chilli a Kamu's thai chicken. Po dlouhém rozhodování jsme si nakonec daly classic burger, vege burger a také vegan chilli. Mňam! U všeho jsme jen říkaly: "tak to je fakt výborný".
Ve Šlechtovce se grilovaly jak burgery, tak zde také bylo možné zakoupit cupcaky, domácí džemy a pesta a také oleje. My vše ochutnávaly, hlavně dýňový olej a pesto z černých oliv bylo opravdu skvělé. Chutnalo nám hned dvakrát, protože peníze, které se na této akci vybraly poputují do dětských domovů v okolí Prahy. Ochutnat jste mohli burger classic a vegan, pak vegan chilli a Kamu's thai chicken. Po dlouhém rozhodování jsme si nakonec daly classic burger, vege burger a také vegan chilli. Mňam! U všeho jsme jen říkaly: "tak to je fakt výborný".
No comments:
Post a Comment